Privacy

Fleur Besier Photography is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze privacyverklaring beschrijf ik welke gegevens Fleur Besier Photography van je verzamelt en waarom.

Contactgegevens:
Fleur Besier Photography
Appelboom 5
5432 KP Cuijk

www.fleurbesier.nl
info@fleurbesier.nl
+31 6 46434025

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Fleur Besier Photography kan persoonsgegevens over jou verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van Fleur Besier Photography, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Fleur Besier Photography verstrekt.

Fleur Besier Photography kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Je voor- en achternaam
– Je adresgegevens
– Je telefoonnummer
– Je e-mailadres
– Je leeftijd

Waarom gegevens verwerkt worden door Fleur Besier Photography

Naam en achternaam worden verwerkt om je met je naam te kunnen aanspreken bij het beantwoorden van je mail of ingevulde contactformulier.

Adresgegevens worden verwerkt om producten behorend bij de geleverde diensten te kunnen afleveren. En telefoongegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen, indien je telefonisch niet bereikbaar bent of indien telefonisch contact gewenst is gezien de urgentie van het contact (bijvoorbeeld op de dag van de geplande fotosessie). Mail kan ook gebruikt worden als communicatiemiddel, waardoor ook deze gegevens verwerkt worden.

Naast bovengenoemde gegevens wordt in het vragenformulier, dat je invult na boeking van de fotosessie, ook gevraagd naar de leeftijd van degenen die op de foto gaan. Dit zodat ik me zo goed mogelijk kan voorbereiden en in kan schatten welke werkwijze het meest passend is.

Alle gegevens worden dus door Fleur Besier Photography gebruikt in het kader van het uitvoeren en leveren van de te leveren dienst(en) en/of product(en) door Fleur Besier Photography. Zonder deze gegevens kan Fleur Besier Photography geen dienst(en) en/of product(en) leveren.

Hoe lang Fleur Besier Photography gegevens bewaart

Fleur Besier Photography bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de overeengekomen dienst(en) en/of product(en) uit te voeren en te leveren.
Persoonsgegevens, welke verkregen worden door invullen van het contactformulier en de vragenlijst, worden opgeslagen in de mailbox van Fleur Besier Photography. Dit voor de termijn van maximaal 2 jaar, na het beeindigen van de samenwerking.

Delen van gegevens

Fleur Besier Photography deelt geen gegevens met derden, indien dit niet nodig is voor de uitvoering van de opdracht. Fleur Besier Photography verstrekt je persoonsgegevens dus alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Dit kan het geval zijn bij samenwerking met een andere fotograaf.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt ten alle tijde het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@fleurbesier.nl. Indien je niet tevreden bent met de wijze waarop Fleur Besier Photography met jouw persoonsgegevens omgaat, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van gegevens

Fleur Besier Photography neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Zo zit er een sterk wachtwoord op het wifi-netwerk, de computer en mailbox. Tevens maakt Fleur Besier Photography gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat ingevoerde gegevens op de website beveiligd worden verstuurd en niet voor derden inzichtelijk zijn.
Indien je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@fleurbesier.nl.

Cookies en Google Analytics

Fleur Besier Photography maakt gebruik van Google Analytics voor de analyse van bezoek -en klikgedrag op de website van Fleur Besier Photography en dus wordt er bijgehouden hoe bezoekers de website gebruiken.  Tevens wordt zo bijvoorbeeld het aantal bezoekers zichtbaar. Dit alles om de werking van de website te kunnen verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd (en dus niet gebruikt om bezoekers te identificeren) en worden niet aan derden verstrekt, maar in eigen beheer gebruikt.

Google Analytics is zo ingesteld dat het IP-adres van de websitebezoeker automatisch wordt geanonimiseerd: de laatste 3 cijfers van het IP-adres worden niet opgeslagen of getoond. De verzamelde data worden bewaard op een beveiligde server van Google, voor de termijn van 26 maanden.

Lees hier het privacybeleid van Google voor meer informatie. Je treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Door het gebruik maken van Google Analytics op de website van Fleur Besier Photography, worden de volgende cookies gebruikt:

_ga Deze cookie bepaalt of je een nieuwe of een terugkerende bezoeker bent. (Bewaartermijn: 2 jaar.)

_gat_gtag_UA_119882972_1 deze cookie verzameld geen informatie van de website. (Bewaartermijn: 10 minuten)

GA1.2.2138810299.1535306633 deze cookie wordt gebruikt om inzichtelijk te maken welke pagina(s) op de website van Fleur Besier Photography bezocht worden. (Bewaartermijn: 1 dag.)

Zie voor meer informatie: https://www.google.com/analytics/)

Cookie beleid

viewed_cookie_policy deze cookie wordt gebruikt om bij te houden of je akkoord hebt gegeven op het cookie beleid op de website van Fleur Besier Photography. (Bewaartermijn: 1 jaar.)

Social media cookies:

Op de website van Fleur Besier Photography staat een knop ‘vind ik leuk’, die linkt naar Facebook. Zorg ervoor dat je de privacybeleid en de instellingen van de social media kanalen doorgenomen hebt en dus weer welke gegevens er vastgelegd en/of gedeeld worden door deze kanalen.