Weddings

Die ene mooie, o zo bijzondere dag. Jullie dag. Wat leg ik die graag voor jullie vast! Alle mooie momenten, van klein tot groot, op een onopvallende manier vastgelegd. Puur, intiem en een tikkeltje rauw. En wat houd ik dan van mooie, persoonlijke (buiten)bruiloften vol liefde. Met een lach en een traan (en een feestje met gin-tonics en een dansje ;-)).

Heel graag hoor ik in een persoonlijk gesprek meer over al jullie ideeën en plannen, terwijl we gezellig een kop koffie (of een wijntje!) drinken. Dit plannen we in nadat de datum besproken is en ik van jullie heb gehoord wat jullie plannen en wensen zijn. Het is immers belangrijk dat jullie je er volledig goed bij voelen dat ik jullie dag vastleg en ik dit vervolgens ook vol liefde en passie kan doen! 

Een trouwreportage start vanaf 6 uur voor €1095,-.

Jullie ontvangen minimaal 200 foto’s (op een USB-stick en in een online galerij) en een mooi linnen fine-art album.

Wil je meer weten over mijn werkwijze, alle mogelijkheden en prijzen? Vraag dan mijn uitgebreide brochure aan door me een bericht te sturen.

Check wel tijdig of ik nog beschikbaar ben! Ik neem een maximum aantal bruiloften per jaar aan, om me zo voor 200% in te kunnen zetten en alle persoonlijke aandacht te geven die jullie verdienen en die passend is bij mijn werkwijze. 

JAAA – WIJ WILLEN…CONTACT!

WOW!! Echt zulke mooie foto’s!! Daar zijn we echt heeel erg blij mee! De foto’s geven echt de sfeer weer zoals het was. Te gek!

- Ruben en Quirine

BELANGRIJKE INFO:

  • Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Cuijk (daarbuiten €0,35 per km.).
  • De foto’s die ik gedurende de dag maak, mogen door mij gebruikt worden op mijn website, social media en voor promotionele doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit graag bij het boeken.
  • Op alle fotosessies zijn de Algemene Voorwaarden van Fleur Besier Photography van toepassing.

Let's connect on social media!